Alanina sau Beta Alanina

Beta Alanina este un aminoacid neesential care se gaseste sau poate fi produs de organsimul uman.Beta Alanina este un precursor al carnozinei si poate creste semnificativ nivelul de carnozina din muschi, prelungind astfel rezistenta si anduranta la efortul fizic.

Beta-alanina ajuta la cresterea nivelurilor de energie celulara pentru a ajuta muschii sa se recupereze din oboseala resimtita in timpul exercitiilor cand sunt executate serii foarte intense.

In cazul in care din cauza unor afectiuni organismul uman nu poate sintetiza acest aminoacid, atunci se poate apela la suplimente!

Beta alanina functioneaza prin alimentarea cu carnozina a tesutului muscular, aceasta alimentare intarzie acumularea de acid lactic in tesutul muscular pe durata unui exercitiu sau set dintr-un exercitiu, efectul ducand practic la posibilitatea cresterii numarului de repetari, a intensitatii unui antrenament, toate acestea ducand evident la cresterea performantei si a obtinerii de rezultate mai bune intr-un timp mai scurt!

In general sunt suficiente intre 3-4 grame care pot fi impartite in 2 doze de cate 2 grame!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

×

Buna ziua,

Ne puteti  trimite un mesaj la programe@body365.ro sau dati click pentru wapp web

× Cu ce va putem ajuta?